Websites & Webshops

Websites

Een fundamenteel aspect voor uw bedrijf.

Een website hebben is nog nooit zo belangrijk geweest. Uw klanten verwachten het, biedt sociaal bewijs en u komt eindelijk in de zoeksystemen terecht! Bij Pixelcoding geven wij u de keuze uit een breed assortiment van websites voor een lage prijs en zit er standaard een content management systeem (CMS) in. Om uw website compleet te maken vullen wij hem gratis met inhoud.

Wat kost een website laten maken?

Een professionele website wordt al vanaf € 299, - bij Pixelcoding gemaakt. Uiteraard ligt het ook aan de eisen & wensen voor uw website. Misschien wilt u bijvoorbeeld wel een geautomatiseerd afspraaksysteem. Als u de exacte prijs van een website laten bouwen wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen. Bedankt voor uw tijd.

Responsive website, e-commerce logo van Pixelcoding.
E-commerce logo van Pixelcoding.

Webshops

De nummer één manier om geld te verdienen op het web.

In 2010 waren er 7.100 webwinkels. Sinds 2012 zijn het er 16.400. Dat klinkt misschien veel. Maar u zit al snel bij de top 20%. Bij Pixelcoding streven we naar een hoge score voor de prestatie, toegankelijkheid en zoeksysteem optimalisatie. Voor de prestatie minimaal een 9 en voor de toegankelijkheid & zoeksysteem optimalisatie zelfs een 10. Zo zit u bij de 20%!

Een professionele webshop laten maken met IDEAL, creditcard, Paypal, etc. als betaalsysteem is zeker mogelijk. Hiervoor trekken wij geen extra kosten. Het hoort immers bij een webshop!

Prijzen webshop laten maken

Vanaf € 499, - bieden wij u al een professionele en complete webshop inclusief een betaalsysteem. Voor de exacte prijzen kunt u een afspraak maken of een mail sturen naar info@pixelcoding.nl met de betreffende eisen & wensen. We horen graag van u!

Vacatures

Wij hebben op dit moment geen vacatures beschikbaar.

Stage

Op zoek naar een leuke en leerzame stage? Dan zit je bij ons goed!
Bij pixelcoding zijn we altijd op zoek naar nieuwe mensen


Wij bieden:

Een gezellige werkplek waar elke dag hard wordt gewerkt. Uiteraard is er ook plaats voor ontspanning. Je zult je voornamelijk bezighouden met het Framework Laravel. Verder ga je ook een hoop onderzoek doen naar nieuwe technologieën.
Aan het eind van de stage ben je staat in een goed teamverband te werken en weet je hoe je een goede applicatie schrijft in verschillende talen.


Requirements:

  • Minimaal MBO-4
  • Openstaan voor nieuwe technologieën
  • De basis van Linux kennen
  • Uiteraard altijd gezellig zijn :)

Interesse?

Stuur even je CV naar ons via de mail of bel ons.

Email: info@pixelcoding.nl
Telefoon: +31 (0)85 876 8758